Rogán Cecília és Vajna Tímea szavaiban minden fontos tanítás benne van

Forrás: facebook.com/cecilia.rogangaal.71

-

A Fidesz politikusai elsősorban gazdasági, politikai és társadalmi kérdésekben mutatnak utat. Szerencsére Rogán Antal frakcióvezető és Andy Vajna kormánybiztos felesége segít a lélek útvesztőjében is eligazodni. Milyen életbölcsességeket üzennek Rogán Cecília és Vajna Tímea szereplései?


01

Fontos egy jó hobbi

A kifutói modellkedés például kikapcsol, nincs annál pihentetőbb, mint különösebb rákészülés nélkül bemutatni hét ruhát egy ünnepélyes pezsgős rendezvényen. Ilyenkor végre valami mást csinál az ember, mint szokott. Aztán ha szerencsénk van, a férjünk meg is vesz pár ruhát nekünk, csak jól kell vele alkudni. A hobbis vallomás 3:45-től.



02

Csak olyanba fogj, ami tényleg érdekel

Van ember, aki gyerekkorában a „mi akarsz lenni” kérdésre azt mondta volna, hogy fröccsöntő gépeket akarok forgalmazni és szervizelni, mert abban van a pénz? Nincs. Viszont hány kislány akar gyémántgyűrűkkel foglalkozni és szépségversenyt rendezni? Na ugye.



A Miss Universe Hungary zsűrijeVajna Tímea, a verseny tulajdonosa nagy hangsúlyt fektet a versenyt szervező és...

Posted by Miss Universe Hungary by Timea Vajna on Saturday, June 6, 2015

03

Az ember ne feledje álmait

A fentieket Rogán Cecília is betartja. Neki sikerült megvalósítania a gyerekkori álmát, hogy a kedvenc tévéműsorában szerepeljen. Rogán Antallal és a kutyájával együtt epizódszerepet kapott a Jóban Rosszban című sorozatban. Nem kellett hozzá más, mint egy befolyásos férj és egy Fidesz-közeli televízió.


Jól éreztük magunkat a forgatáson, nekem régi álmom vált valóra azzal, hogy ilyen szerepben is kipróbálhattam magam

– vallotta be a Blikknek.


04

Hallgass a szívedre!

Sokan mondják, hogy törékeny nőként, tapasztalat híján nem jó ötlet erős nagymotorrral kezdeni a tanulást, de nem érdemes a károgókra hallgatni, az ember igenis mindig kövesse a vágyait. És ha valakinek nulla motoros rutinnal épp egy bazi nagy, 160 lóerős BMW motor tetszik, akkor se fogja vissza magát.


Már több mint 7 éve van nagy köbcentis motorra jogsim, de most jött el az idő:)a szalonban álló új BMW X6 RW is gyönyörű ... BMW Wallis pár napra kölcsönadja nekem, hogy kipróbálhassam

Posted by Tímea Vajna on Wednesday, July 8, 2015

05

Legyen egyensúly az élet fontos szerepei között

A boldog anya és feleség szerepe mellett az embernek önmagára is többet kell áldozni. Be kell bizonyítani, hogy van olyan testi és lelki formában két gyerekkel is, mint mielőtt férjhez ment. A dacos bizonyításban pedig a sport segít. Jóga, kardio, tenisz. Lehet, hogy ez szokatlan, vagy vagány, de ez Rogán Cecília. És ha már bizonyított az ember, miért ne jelenjenek meg a képek a bulvárújságokban?


Hello magazin :)

Posted by Cecilia Rogán on Wednesday, August 5, 2015

06

Minden nő megérdemli a csillogást

Magunk sem tudnánk ennél jobban összefoglalni az élethez való tökéletes hozzáállást. Vajna Tímeához hasonlóan mi is reméljük, hogy minden nő kapott valami életreszóló, egyben csillogó ajándékot az urától Valentin-napra, vagy kap majd a következőre. Sajnálatos, hogy az igazságtalan támadások miatt az erről szóló Facebook-bejegyzést Tímea kénytelen volt módosítani.


Remélem, minden nő valami hasonlót kapott Valentin-napra! A gyémánt örök! Minden nő megérdemli a csillogást.

Koszonjuk az ekszereket a Caprice  nak, amit az Operabálra kaptunk! Hamarosan kaphato lesz a Dorottya Diamond Palaceban...

Posted by Tímea Vajna on Saturday, February 14, 2015

07

Mindig maradjon meg a titokzatosság

Soha ne foszd meg párodat teljesen az illúzió élményétől. Például egy római nyaralást nem érdemes elrontani azzal, hogy a társad orra előtt mész el klotyóra. Ilyen egyszerű ez.


Egyszer elmentünk Rómába egy hétvégére. Utolsó nap, már kifelé menet a repülőtérre, lemegyünk, én mondom, hogy fizetek. Cecil mondja, hogy »jajj, otthagytam valamit a szobában«, boldogan felrohan. Én már kifizettem, hívtam a taxit, még mindig semmi. Egyszerűen az történt, hogy hiába laktunk egy szobában, gyakorlatilag nem mert előttem, úgy hogy én ott voltam, elmenni wc-re. Két egész napon keresztül kibírta.

Rogán Antal a TV2 Mr. és Mrs. című műsorában


08

Carpe Diem

Attól még az ember bátran érezheti jól magát, hogy a szerelmétől távol van. Nem értjük, miért gond, hogy izmos, jóképű fiatalokkal bulizik valaki, és amikor éppen fotózzák őket, akkor szigorúan baráti gesztusként csókot lehel egyikük arcára. Ettől még az ember párkapcsolata ugyanolyan mély és bensőséges marad. Vesszen a sok savanyújóska!


Pure friends:)) #ibiza #friends

A photo posted by Timea Vajna (Palacsik Timea) (@timeavajna) on


09

Nem attól lesz jó valami, hogy drága

Ezért ha kapunk egy Louis Vuitton táskát, hogy a gyerek cuccait abban hordjuk, nyugodtan szidjuk le a férjet, hogy ne ilyen hülyeséget vegyen, hanem egy direkt erre kitalált pelenkázótáskát. A férj pedig a saját kárán tanulja meg, hogy a Louis Vuitton táska csak arra jó, hogy az ellenfeleknek támadási felületet adjon.



10

A családi köteléknél nincs fontosabb

Nem sok jobb érzés van annál, amikor az ember segíthet a szerettein. Mondjuk úgy, hogy – mint a Blikk kinyomozta – rózsadombi luxuslakást ad nekik. Ha pedig a segítség a huginak szól és a férjtől jön, az a tökéletesebbnél is tökéletesebb kapcsolatról és önzetlenségről árulkodik.