Risztov összefutott Ronaldóval, és előbújt belőle a kislány

Fotó: MTI / Illyés Tibor

-

Mármint a brazil eredetivel. Kislányként vele akart találkozni, a miami reptéren most meglátta, de nem merte leszólítani.


Risztov Éva a miami reptéren várakozott, amikor hirtelen észrevette a brazilok legendás focistáját, a 2002-ben világbajnoki címet nyert Ronaldót.


Ahogy az olimpiai bajnok hosszútávúszó a Facebookon írta, „vártuk a beszállásunkat, amikor megpillantottam Őt, a nagy Ronaldót, aki az idő múlásával elvesztette sportos alakját, de aki egyszer Hős volt, aki valamiben a világon maradandót alkotott, az örökre Legenda marad!”

Risztovnak nem volt bátorsága leszólítani a Real Madrid egykori sztárját, de pár méterre állt tőle, és látta: „tényleg létezik!” Az úszónőből valósággal felszakadtak a gyerekkori emlékek, a posztja alapján érzelmi vihar kerekedett benne: „Kislányként vele szerettem volna találkozni, most valóra vált az álmom! Nem pontosan így gondoltam, de a hatás megvolt! Hazamegyek, labdát fogok, és ismét egy kicsit gyerek leszek és Ronaldo leszek! ”


Talán már sokan nem emlékeznek a 90-es és 2000-es évek futballistáira, akik között ott szerepelt a számomra egyik...

Közzétette: Risztov Éva – 2016. április 3.

Az újra felizzott rajongói szenvedély más emlékeket is előhívott Risztovból, mondván „édes anyukám hogy fog örülni, ha a lakásban szanaszét török mindent. Ugyanis a gyerekszobánkban rendszeresen meccseket rendeztünk a testvéremmel, és apukámmal, aminek mindig valami tragédia lett a vége: vagy letört valami, vagy a lábunkat rúgtuk bele az ágy lábába, és sírás lett a vége.”

London olimpiai bajnoka azt is elárulta, hogy a grundon Ronaldo 9-es brazil válogatott mezében játszott csatárt a három bátyjával, ő is „lehetetlen helyzetből” akart gólokat lőni, és „amikor véletlen tényleg gólt lőttem”, pont úgy örült, mint a nagy kedvence.

KÖVESD A VS SPORTROVATÁT A FACEBOOKON IS!