Rendőrök vitték el a 12 éves lányt, mert megcsípte egy fiú fenekét

-

Amerikában nem viccelnek a szülők. Meg a hatóságok.


Letartóztattak egy 12 éves lányt Orlandóban, Amerikában, mert megcsippentette egy fiú fenekét az iskolában – írja a Mirror brit bulvárlap.

A lány, Breana Evans azt nyilatkozta, hogy ez egy játék volt, amelyben sok gyerek részt vett, és a lényege, hogy a diákok véletlenszerűen megfogják valakinek a fenekét, aztán nevetnek a reakción.

A fiú anyja szerint azonban nem volt vicces a játék, így a lány bántalmazás vétsége miatt mehet majd bíróságra.
Breana azt mondta, betették egy rendőrautóba, fiatalkorúak javítóintézetébe vitték, ott kérdezték ki a rendőrök. Aztán megvádolták. Azt is mondta, nem ismerte a fiút, de már bánja az egészet. „Nem tudtam, hogy ez lesz belőle.”

A sajtóhírek szerint a fiú szerette volna, hogy ejtsék az ügyet, de az anyja ragaszkodott hozzá, hogy lépjen az ügyészség. Az államügyész közölte: ejti a vádat, ha a lány közmunkán és egy drogteszten részt vesz.

A megvádolt lány apja sem volt vicces kedvében: azt mondta, elnézést kér a fiú szüleitől, de sajnálja, hogy segítségre van szükségük, amiért túl védelmezők. „Engedjétek, hogy a gyerek gyerek legyen! Talán barátai is lesznek. Ennyit tudok mondani.”