Rémálom a parkolóházban - 6 órát araszoltak kifele a brit autósok

Fotó: Twitter / @charleyechohelo

-

Bedurvult a karácsonyi dömping, családok rostokoltak órákat az autóban. Egy sáv vezetett kifele, volt, aki inkább otthagyta az autóját, visszament a bevásárlóközpontba és megnézett egy filmet.


Nagy-Britannia negyedik legnépszerűbb bevásárlóközpontjában akkora tumultus volt az ünnepek előtt, hogy az autósok délután 4-től csak 6 óra araszolással tudták elhagyni a parkolóházat, családok is az autókban rekedtek - írja a Daily Mail. Úgy tűnt, többen sírnak a volán mögött - nyilván az idegességtől. A dugó egy 240 hektáros parkolóban keletkezett Kentben az utolsó pillanatban vásárlók miatt, a rendőrök is kimentek a helyszínre.Rengetegen feladták az egészet, egyszerűen otthagyták az autójukat, és visszamentek a bevásárlóközpontba enni valamit vagy megnézni egy fimet abban a reményben, hogy idővel majdcsak megoldódik a helyzet. Őket viszont nagyon utálta mindenki, aki az autójában ülve várakozott, ez konfliktusokat okozott az autósok között.

Az egyik nő, aki 4,5 órára rekedt az autóban, azt mondta, a parkolóház rosszul van megtervezve, csak egy sáv vezetett a kijáratig. Volt, aki arra panaszkodott, a bevásárlóközpont alkalmazottjai nem nyitották meg a bejáratokat a kifelé tartó autósok előtt.