Rékasit levették a lélegeztetőgépről

Forrás: 22.kerulet.ittlakunk.hu

-

A színész állapota stabil, eszméleténél van – közölte az RTL Klub.


Rékasi Károly kedden szenvedett motorbalesetet, A baleset miatt a színésznek megsérült a feje, eltört a bokája, a medencéje és a combcsontja is. Utóbbit kedden megoperálták, a beavatkozás az RTL közleménye szerint jól sikerült, de a gyógyuláshoz több hét kell. A fejsérülése is javul, még az intenzív osztályon kezelik. Állapotától függően - lehetőség szerint napokon belül - a baleseti sebészeti osztályon kezelik majd tovább.


A rendőrség még vizsgálja a baleset körülményeit. Annyit tudni eddig, hogy az autó balra akart kanyarodni, Rékasi pedig meg akarta előzni az autót, és nem vette észre, hogy az kanyarodna. Szemtanúk elmondása szerint a színész öt métert repült előre, a kocsi is összetört. Arról ellentmondásos információk vannak, mennyire volt magánál a baleset után. Egy nő azt mondta, Rékasi föl akart ülni, ő beszélte le róla. Más azt mesélte, a színész úgy nézett ki, mintha kómába esett volna, nem mozdult.

A sofőr a Blikknek ezt nyilatkozta: „Éppen be akartam fordulni balra a Háros utcáról a Gyöngyszem utcába, kitettem az irányjelzőt, de a mögöttem haladó motoros ezt valószínűleg nem figyelte. Már kanyarodtam, amikor úgy döntött, hogy megelőz, de belém hajtott. Sajnos azt gondolom, hogy a motoros elég súlyos sérüléseket szenvedhetett, mert hatalmas erővel csattant az autómba. A kocsim nagyon összetört, trélerrel kell elszállíttatnom.”