Pulóverben futva is lehet jótékonykodni

Forrás: Karácsonyi Ronda Pulcsis futás

-

Karácsonyi ronda pulcsiban gyűjtenek ajándékot átmeneti otthonok lakóinak december 9-én.


Immár másodszor rendezi meg a karácsonyi ronda pulcsis futást és jótékonysági partit rendez a Vájling Delights és a Segítő Angyalok Alapítvány, hogy két fővárosi és egy diósdi átmeneti otthon 3-18 éves lakóinak gyűjtsön közösen ajándékot. A szervezők célja, hogy azok a gyerekek és kamaszok is, akik szerényebb körülmények között illetve halmozottan hátrányos helyzetben élnek, olyan ajándékot kapjanak, amit kívántak.

A december 9-ei karácsonyi ronda pulcsis futáson a résztvevőknek nem kell mást tenniük, mint előkapni a giccses karácsonyi pulcsit, sapkát, sálat, futócipőt és 10 órára eljönni a közös futásra a Margitszigeti futópályára, az Árpád híd felőli részhez. A résztvevőket Pulay Szilvia, hivatalos Nike futótréner melegíti be a Margitsziget szigetkörre.A jótékonysági napot 19 órától ronda pulcsis parti zárja a Dohány utcai Kuzin Bárban. Az Alapítvány által összegyűjtött kívánságlistának megfelelően gyurmát, színes ceruzát, filcet, színezőt, társasjátékot, legót, babát, játékautót, édességet, memória kártyát, rollert, Mp3 lejátszót és fülhallgatót, ruhát, illatszercsomagot, parfümöt, fülbevalót, nyakláncot várnak a szervezők, hogy együtt tehessék boldoggá a gyermekeket.

”Közös célunk, hogy azok a gyerekek és kamaszok, akik szerényebb körülmények között illetve halmozottan hátrányos helyzetben élnek, olyan ajándékot kapjanak, amit kívántak” – mondta Parti Regina a Vájling Delightstól.