Puch: „kizárt, hogy szövetkeznénk”

-

Találkozót szervezett a parlamentből kiesett politikusoknak Puch László korábbi szocialista pártpénztárnok. Többen közülük nyilvánosan is élesen bírálták a pártvezetést.


Kizárt és nevetséges, hogy valamilyen szövetség alakulna ebből - mondta Puch László, az MSZP Baranya megyei elnöke Harkányban.

Puch szerint nem készülnek semmire. Ez egy magántalálkozó, ahol mindenki magánemberként van jelen - mondta. „25 szép évet” töltöttek együtt a politikában, a találkozó ennek a lezárása is lehet. De még az is lehet, hogy ebből hagyomány lesz.

Nyilván politizálni azért fognak - tette hozzá Puch, de ugyanerről beszélt korábban több más MSZP-s is. „Vegyes a kép” - válaszolta a volt pártpénztárnok arra a kérdésre, a meghívottak mennyire elégedettek az MSZP politikájával. Szerinte van, aki befejezi a politizálást, akad olyan is, aki az önkormányzati szférában képzeli el a jövőt, de van olyan is, akiről még nem tudni semmit.

Az országgyűlési választás után tartott választmányi ülésen sajtóhírek szerint igen éles vita volt, több politikus - köztük Szekeres Imre - nyilvánosan bírálta a párt vezetését. Abban maradtak, május 31-én kibeszélik a helyzetet, az önkormányzati választás után lesz tisztújítás.