Prince kirúgta a Roots dobosát, hogy rajzfilmet nézhessen

-

Kijött a Némó nyomában folytatásának előzetese. Sebeket tépett fel. Bónusztartalom: Prince egy szál zongorával indul turnézni pár napon belül.


Tegnap kitették az internetre a Némó nyomában folytatásának, a Szenilla nyomában című rajzfilmnek az előzetesét. A Pixar stúdió filmjében egy feledékeny hal keresi a családját, adtuk hírül.

Nem sokkal az előzetes megjelenése után Questlove, a Roots dobosa (továbbá multiinstrumentalista producer, dj, médiaszemélyiség stb.) a Twitterén emlékezett vissza az esetre, amikor egy klubban dj-zett volna, de Prince inkább kirúgta, hogy aztán kivetítőn nézhesse a Némó nyomában című rajzfilmet DVD-ről. Az nem világos a posztból, hogy az eset Prince koncertje után történt, vagy egyszerűen a klub tartozott-e Prince befolyása alá. De talán mindegy is.

Prince egyébként a napokban jelentette be, hogy legújabb európai turnéján nem zenekarral lép fel, hanem csak egy szál zongorával. A Piano & A Microphone című turné Bécsben indul november 21-én, feltehetően a Konzerthausban lesz a koncert és hamar el is fogynak majd a jegyek.