Pirlót vinné az Inter és a ManCity, de utóbbinak kéne az új Ronaldo is

-

A New York City játékosaként véget ért ugyan Andrea Pirlo szezonja, azonban Európában két klub is örömmel látná.


Andrea Pirlo egy éve 2016. december 31-ig írt alá a New York City FC-hez, ahol az alapszakasz csalódást jelentő nyolcadik helye a főcsoportban egyet jelentett azzal, hogy a világbajnok olasz középpályás számára véget ért a szezon.

Vagy nem! Ugyanis a Mirror értesülései szerint két klub is szemet vetett rá. Egyrészt a Manchester City, amelyik testvérklubja az MLS-ben szereplő csapatnak, lévén ugyanaz a cégcsoport mindkét klub tulajdonosa. Így, ahogy Frank Lampard az előző idényben, úgy most Pirlo is átköltözhetne New Yorkból Manchesterbe.

Ha nem csábítaná egykori klubja, az Internazionale is. Pirlo 1998 és 2001 között három szezont töltött a milánói kék-feketéknél, mielőtt klublegenda lett volna a város másik csapatánál, az AC Milannál. Az Inter edzője most az a Roberto Mancini, aki annak idején, még a Manchester City menedzsereként nagyon szerette volna a csapathoz csábítani az akkor éppen a Juventusban varázsoló középpályást. Most találkozhatnak, és könnyen lehet, hogy Pirolo az Inter javára fog dönteni, ugyanis nem tett le róla, hogy 37 évesen ott legyen a jövő évi franciaországi Eb-n az olasz válogatottal.

További hír a ManCity téli terveiről, hogy ők is beszálltak a Benfica 18 éves tehetségéért, Goncalo Guedesért folytatott harcba, ahol a ManUniteddel, az Arsenallal és a Barcelonával kell megküzdeniük az ifjú reménység aláírásáért.