Piqué barátsága egyre szorosabb lesz a Facebook alapítójával

Fotó: NurPhoto / Joan Cros

-

A Barca focistája idén újra találkozott a Mark Zuckerberggel a barcelonai mobil technológiai kiállításon. És még a rendezvény igazgatója is úgy érzi, hogy Piqué valóban fontos ember


A tavalyi évhez hasonlóan idén is találkozott egymással Gerard Piqué és Mark Zuckerberg a barcelonai Mobile World Congress (MWC) rendezvényen. A FC Barcelona középső védője és a Facebook alapítója kötetlen csevejt folytatott a Cotton House Hotelben – ezúttal előbbi felesége, Shakira nélkül, írja a Mundo Deportivo, katalán sportújság.


Jóbarátok


A lap azt is tudni véli, hogy a Forbes listáján a világ 19. legfontosabb embereként feltüntetett Zuckerberg, és az ezen a listán nem szereplő futballista a mobil technológia aktuális kérdéseit feszegette.

De úgy tűnik, hogy Piqué nem csak Zuckerberg szerint fontos személy (legalábbis Barcelonában), hanem az MWC igazgatója szerint is. John Hoffmann egy Barca-mezt kapott a focistától, amiért cserébe egy Caroline Panthers-sapkát adott. Csakhogy hiába a próbálkozás, mert Piqué tántoríthatatlan Denver Broncos-rajongó.