Pintér és Hajnal szereplése is kérdéses a derbin

Fotó: MTI / Illyés Tibor

-

Radó és Gera sincs tökéletes állapotban. Csütörtök délutánig 13 ezer jegy kelt el, az Újpest 1000 belépőt kapott az idei utolsó bajnokira.


Thomas Doll vezetőedző távollétében Ralf Zumdick, a Ferencváros pályaedzője nyilatkozott a sajtónak a zöld-fehérek szokásos csütörtöki sajtótájékoztatóján, és elmondta, kérdéses Pintér Ádám és Hajnal Tamás játéka, de Radó András sincs százszázalékos állapotban, és Gera Zoltán is érzi a jobb térdét, de azért ő várhatóan ott lesz a pályán a Groupama Arénában szombaton 19.30 órakor kezdődő találkozón.
Gera Zoltán azt mondta, a megszokottnál egy kicsit jobban készültek a hétvégi meccsre, hiszen az Újpest mégiscsak az Újpest.


Legutóbb teltház volt a derbin a Groupama Arénában


„Szombaton szeretnénk bebizonyítani, hogy mi vagyunk a legjobbak és egyúttal örömet okozni a szurkolóknak” – tette hozzá a zöld-fehérek kedvence.


Az Újpest FC honlapja szerint a pályaválasztó zöld-fehér klub 1000 jegyet bocsájtott a lila-fehér szurkolók rendelkezésére, egységesen 2500 forintos áron. Amennyiben a belépők elfogynak, a Ferencváros garantálta, hogy további jegyeket biztosítanak az újpestieknek.
Az ujpestfc.hu-n olvasható tájékoztatás szerint a mérkőzésre belépőt váltott lila-fehér szurkolóknak szombaton 16.30 és 17.30 között kell megjelenniük a Szusza Ferenc Stadion 1-es kapujánál, itt az Újpest FC biztonsága szolgálata végzi el a jegyellenőrzést és a beléptetést.


Ha elfogy az 1000 jegy, kaphatnak még továbbiakat a vendégek


Az újpesti szurkolókat szervezetten, buszokkal szállítják a Groupama Arénába, ahol a vendégdrukkerek számára fenntartott E szektorban helyezik el őket. A buszokra csak azok szállhatnak fel, akik felmutatják érvényes belépőjüket, igazolják személyazonosságukat, nincsenek alkohol, kábítószer vagy más bódító hatású szer befolyása alatt, és nem tartanak maguknál olyan tárgyat, amellyel gyűlöletre uszítanak, illetve amelynek birtoklását és a sportrendezvényre való bevitelét jogszabály, vagy a mérkőzésszervező megtiltotta. Az ilyen tárgyakat már a Szusza Stadionnál elveszik a drukkerektől.


A szurkolói weboldalak szerint csütörtök délutánig összesen több mint 13 ezren váltották meg belépőjüket a Ferencváros-Újpest mérkőzésre.
A hétvégi lesz a második FTC-Újpest bajnoki a Groupama Arénában, az elsőt áprilisban 2-0-ra a zöld-fehérek nyerték.