Pintér Attila is a Videoton edzőjelöltjei között

-

A bajnokságot pocsékul kezdő címvédő kispadjára akár a válogatott korábbi szövetségi kapitánya is leülhet.


A Nemzeti Sport értesülései szerint Pintér Attilával is tárgyalt a vezetőedzőt kereső Videoton. Az NB I bajnokától a rossz szereplésre hivatkozva az előző idény végén menesztették Joan Carillót, azonban a csapat nem kezdett szárnyalni: a megbízott trénerrel, Pető Tamással előbb a Bajnokok Ligájából, majd az Európa-ligából esett ki, a bajnokságban pedig 10 forduló után az utolsó előtti, 11. helyen áll 9 ponttal.

Kovács Zoltán, az augusztusban kinevezett sportigazgató azt mondta igyekeznek minél előbb megtalálni a végleges megoldást az edzőkérdésre. Az már eldőlt, hogy a szurkolók körében igen népszerű Carillo nem fog visszatérni Fehérvárra, viszont több magyar szakember, így Pintér Attila és Horváth Ferenc neve is felmerült.

A magyar válogatottat 2014-ben 4 mérkőzésen irányító, és az Észak-Írország elleni hazai vereség után menesztett Pintérnek - a lap információja szerint - vannak támogatói a Videotonnál, és a felek már tárgyaltak is. Ugyanakkor Pintér cáfolta, hogy ő ülne el a bajnokcsapat kispadjára.