Pérezt pereli a katalán Real-drukker, ha kizárják a csapatot a kupából

-

Ha kizárják a kedvenc csapatát a kupából, ő bepereli Florentino Pérezt. Az ügyvédje már a Barcának is nekiment, akkor megbukott az elnök.


Raúl Giménez nem egy átlagos szurkoló: katalán és a Real Madridnak drukkol. És annyira felbosszantotta kedvencei hatalmas baklövése, amikor a szerdai Cádiz elleni Király Kupa-találkozó pályára küldték az eltiltott Gyenyisz Cserisevet (aki ráadásul gólt is szerzett), emiatt pedig kizárás fenyegeti a klubot, hogy úgy döntött, ha ez megtörténik, akkor ő személyesen Florentino Pérezt, a Real elnökét fogja beperelni – írja az As című madridi sportújság.


Mindenről az elnök tehet?


Giménez amondó, hogy az elkövetett hiba anyagi és erkölcsi kárt okozott a klubnak, amelynek sérült a reputációja, oda van a presztízse. És őt, mint egyszerű szurkolót is kár érte, hiszen – kizárás – esetén a klub megfosztotta őt a kupagyőzelemnek még a lehetőségétől is. Ha lesz kizárás, akkor lesz per is, ebben az esetben pedig színre léphet Felipe Izquierdo ügyvéd, a leendő felperes barátja. Izquierdo szerepe azért lehet pikáns, mert ő képviselte azt az olesai patikust, aki kiperelte a Barcelona korábbi elnökétől, Sandro Rosselltől a Neymar átigazolása körüli kétes ügyek bizonyítékait, gyakorlatilag megbuktatva ezzel a nagy hatalmú klubvezetőt, mikor nyilvánvalóvá vált, hogy nem annyit és nem oda fizettek, mint amennyit és ahová azt állították.