Péppé verte az apa, és még 25 évet is kapott az amerikai pedofil

-


25 év börtönre ítélte a bíróság azt a 18 éves floridai férfit, aki azzal került be tavaly a hírekbe, hogy egy édesapa eszméletlenre verte őt, miután rajtakapta, hogy molesztálja a 11 éves fiúgyerekét.


Az apa a verés után tárcsázta a rendőrséget, és közölte, hogy mi történt, írja az Independent (a linkre kattintva képet is láthat a megvert férfiról). „Egy véres tócsában hagytam itt önöknek. Küldjenek mentőt, szüksége lesz rá." Az apa azzal fejezte be a hívást, hogy közölte: „megtettem, amihez jogom van, kivéve, hogy nem öltem meg".

A nyomozóknak a gyerek azt mondta, a molesztálás nem elszigetelt eset volt, 8 éves kora óta erőszakolta őt Raymond Frolander. A Daytona Beach-i rendőrfőnök azt nyilatkozta, a tettes szinte családtag volt, és megerősítette a sokszoros erőszak tényét. A tettes vádalkut kötött, hogy elkerülje a tényleges életfogytiglant.

Az apa ellen nem emeltek vádat. A rendőrfőnök közölte: a férfi csak azt tette, amit egy apának kell. Amikor arról kérdezték, hogy van-e problémája a veréssel, a rendőr annyit mondott: sem rendőrfőnökként, sem apaként az égvilágon semmi.

Az apa az NBC-nek azt nyilatkozta:


a következő 25 évben megtudja, miért hagytam életben.