Pepe bukhatja a Bajnokok Ligája-döntőt

Fotó: Getty Images

-

HÁTTÉR

Veszélybe került Pepe szereplése a Bajnokok Ligája döntőjében, a Real Madrid portugál válogatott futballistájánál ugyanis vádlisérülést diagnosztizáltak.


A klub egyelőre nem közölte hivatalosan, hogy a 31 éves védőnek pontosan mennyi időt kell kihagynia, ugyanakkor a spanyol sajtó szerint Carlo Ancelotti vezetőedző legalább két hétig nem számíthat a labdarúgóra. A Real Madrid honlapján csak egy szűkszavú, ezért sok érdemi információt nem tartalmazó közlemény olvasható. E szerint Pepénél „első fokú” sérülést diagnosztizáltak a bal vádlijában. A játékos állapotát nyomon követik - zárul a két mondatból álló közlemény.  


Cristiano Ronaldo és Di Maria sincs száz százalékos állapotban

A spanyol klubnál nem Pepe az egyetlen, akinek állapota aggodalomra ad okot. Hozzá hasonlóan a szerdai, Valladolid elleni bajnokin sérült meg Cristiano Ronaldo, akit le is kellett cserélni. Bár sérülése állítólag nem komoly, elővigyázatosságból lehet, hogy nem játszik vasárnap a Celta Vigo ellen, ugyanakkor csütörtökön edzett. A Valladolid elleni meccs után Carlo Ancelotti, a csapat edzője azt mondta, szerinte nem súlyos Ronaldo sérülése, mert nem voltak fájdalmai, és nem panaszkodott izomrándulásra. A mérkőzés végére Di Maria ugyancsak lesérült; róla Ancelotti úgy vélekedett, rendben lesz. A Real Madrid a Bajnokok Ligája május 24-i lisszaboni döntőjében a városi rivális Atlético Madriddal találkozik.