Péntektől nem jár a kisföldalatti

-

A kisföldalatti mellett több HÉV vonalon is busszal kell az utasoknak közlekedniük.


A kisföldalatti pályafelújítás miatt péntektől a hétfői üzemkezdésig nem közlekedik, a teljes vonalon buszok járnak - közölte a BKK. Ugyanebben az időszakban az 5-ös, szentendrei HÉV csak a Batthyány tér és Pomáz között közlekedik, szintén vágányfelújítás miatt. A pótlóbuszok Pomáz és Szentendre között járnak, kerékpárt is lehet azokon szállítani.


A ráckevei, 6-os HÉV-et szintén ugyanebben az időszakban Tököl és Ráckeve között pótolják buszokkal, A H6 jelzésű busz érinti Szigetcsép és Szigetszentmárton-Szigetújfalu megállót is, a H6E jelzésű expressz járat csak főútvonalon közlekedik.

Péntektől a szerdai üzemkezdetig az 50-es villamos csak rövidített útvonalon, a Határ út és Villanytelep között jár pályafelújítás és útátjáró átépítése miatt. Az 50-es jelzésű pótlójárat Kőbánya-Kispest és Pestszentlőrinc, Béke tér között közlekedik. A felújítás miatt a Ráday Gedeon utcát teljes szélességében lezárják, ezért az arra járó 93-as, a 93A és 193E, a 217 és 217E, valamint a 236-os és 236A járatok terelve közlekednek.