Pénteken több vezető beosztású embert is kirúgtak a TV2-től

Fotó: MTI / Mohai Balázs

-

A kereskedelmi tevékenységeket szervező osztályok éléről bocsátottak el öt vezető beosztású személyt a TV2-nél – értesült a 444.


Miután csütörtökön kinevezték a TV2 gazdasági és stratégiai igazgatójának Halkó Gabriellát, pénteken már meg is kezdődtek az átszervezések. A TV2-t üzemeltető TV2 Média Csoport Kft. Koltai Péter üzletfejlesztési igazgatónak, Krancz Balázs értékesítési vezetőnek, Nyeste Attila terjesztési vezetőnek, Stodulka Péter online tartalmakért felelős vezetőnek és Hamvas Mártának, a szponzorfinanszírozott műsorok értékesítéséért felelős vezetőnek nyújtotta át a felmondását.


A lap szerint a terjesztési osztály át- vagy kiszervezése összefügg azzal, hogy év eleje óta a TV2 és az MTVA-val is szerződött Atmedia Kft. közösen értékesítik a hirdetéseket.


A 444.hu azt is megjegyzi, hogy érdekes módon Dirk Gerkens helyett továbbra is Andy Vajna, valamint Kovács Andrea Mária, a Vajna-cégeket kezelő AV Investments ügyvezetője, képviselik a TV2-őt, azaz ők utalják át a fizetéseket, és a felmondásokat is ők írják alá.