Pedro szédületesen mutatkozott be a Chelsea-nél

-

Máris bemutatkozott a Chelsea-ben a Barcelonától a héten igazolt Pedro. A spanyol világbajnok visszasegítette a győztes útra a londoniakat, nem is maradt hálátlan a közönség.


Premier League, 3. forduló:
West Bromwich Albion-Chelsea 2-3 (1-3)
gól:
J. Morrison (35. és 59.), ill. Pedro (20.), Diego Costa (30.), Azpilicueta (42.)
piros lap: Terry (Chelsea, 54.)

Pedro hosszas tépelődés után úgy döntött, idén nyáron elhagyja a Barcelonát, ahol mindig is másodhegedűs maradt a legnagyobb sztárok mögött. Szinte végig a Manchester United tűnt befutónak, ám az utolsó pillanatokban meglepetésre a Chelsea-hez írt alá, amiben döntő szerepet játszott egy rövid telefonos beszélgetés José Mourinhóval.

A menedzser be is tette a kezdőbe Pedrót, aki 12 napja még az európai szuperkupa-döntőben lőtt győztes gólt. Ezúttal húsz perc, meg némi szerencse kellett neki, hogy betaláljon:A West Bromwich stadionjában pedig a Chelsea-tábor máris rázendített a Pedro, Pedro kórusra. Olyan gyorsan jött a csatár első gólja, hogy még egy összetettebb rigmust kitalálni sem volt idő. Pedig nem ártana kiagyalni egyet, mert újabb tíz perc múlva már gólpasszt adott Pedro.A West Bromban James Morrison lehetett volna hős, de hiába duplázott, kihagyott egy tizenegyest. Ez pedig kevés volt az armadával szemben: Pedro és Diego Costa után ugyanis Azpilicueta is betalált, ezzel 3-2-re nyert a Chelsea, noha John Terry piros lapot kapott már az 54. percben. Érdemes megnézni, Diego Costa mekkorát sprintelt a gólja előtt:A Chelsea először nyert bajnokit a szezonban, a WBA pedig egyetlen ponttal sereghajtó. Frissítés: volt komplexebb Chelsea-dal: Pedro gólja után azt is skandálták, hogy „nézitek ezt Manchesterben?” A United szombaton csak 0-0-t játszott otthon a Newcastle-el.

Az Everton-ManCity meccsen Agüero, a vendégek csatára észrevette, hogy egy haza drukker rosszul van a lelátón, és ezt jelezte az orvosi stábnak. Ráadásul gólt sem lőtt, az Everton mégsem úszta meg a vereséget.

További eredmények:
Everton-Manchester City 0-2
gól:
Kolarov (60.), Nasri (88.)

Watford-Southampton 0-0