Pár nap és visszakúszik a meleg

Fotó: MTI/MTVA / Földi Imre

-

Csütörtökig maradnak a felhők, elszórtan lehet eső, zápor is.


Hétfőn gyakran lesz erősen felhős az ég. Délen többfelé, máshol csak elszórtan várható eső, zápor. Élénk lesz az északias szél. Reggel 17, délután 27 fok körül alakul a hőmérséklet – írja a köpönyeg.hu.

Kedden változóan felhős lesz az ég. Elszórtan alakul ki zápor, zivatar. A hőmérséklet csúcsértéke 25 és 30 fok között változik. Szerdán északon, északnyugaton borongós időre van kilátás, többfelé esővel, záporesővel. Délen eleinte még lehet napsütés, majd ott is felhős idő ígérkezik, egy-egy záporral. Megerősödik az északi szél. Északnyugaton 24, máshol 29 fok körüli értékeket mérhetünk.

Csütörtökön északon erősen, délen változóan felhős lesz az ég. Továbbra is északon eshet nagyobb eséllyel az eső. Marad az erős légmozgás. Lényegesen nem változik a hőmérséklet. Pénteken a nap első felében még gyakran lesz felhős az ég, később sok napsütésre van kilátás. Melegszik a levegő: 29-30 fokot mutathatnak a hőmérők. Szombaton a jelenlegi számítások szerint igazi strandidő valószínű ragyogó napsütéssel.