Páncélozott autók, gépfegyverek: keményen üzen a magyar kormány

-

„Magyarország továbbra is minden eszközzel megvédi a határokat” címmel rakott ki a Facebook-oldalára egy videót a kormány.


A videón hallható, hogy az utóbbi időben többször is átvágták a biztonsági határzárat, ezáltal pedig illegális határátlépés történt. No de inkább nézzük a videót:


Magyarország továbbra is minden eszközzel megvédi a határokat

Magyarország továbbra is minden eszközzel megvédi a határokat.

Posted by Magyarország Kormánya on Wednesday, 30 March 2016

A kommentek között természetesen voltak támogató és kevésbé támogató hozzászólások is. Egy támogató például úgy fogalmazott, hogy „Csak a rend kedvéért, a sok majom baloldalinak, és a trolloknak, biztos örülnének, ha a sok terrorista itt lenne az országban, mert ha a vörös seggű baloldaliak lennének a kormányon, már tele lennénk migránsokkal, mert ők tárt karokkal várták őket.”

Volt, aki a tegnapi hírre reagált, miszerint egy francia pár kődíszt akart lopni a parlamentből: „És akkor jön a francia szerelmespár és csak simán besétál a legjobban örzött Parlamentünkbe!!! Mellesleg amíg nincs éles lőparancs ez csak bohóckodás!! A migránsok hozzászoktak a hadsereg és a háború látványához!”

Más szerint az egész csak humbug. Szerinte ugyanis „A megvédés a magyar nyelvben azt jelenti, hogy nem engedem át, visszaverem, stb. Ezzel szemben itt szó sincs erről. Mert engedik bebújni, átmászni-aztán autóba tessékelik, hogy ne kelljen gyalogolnia, etetik, itatják, szállást biztosítanak, stb. Ez nem védelem.”