Pamela Anderson nélkül nem is lenne új Baywatch

Fotó: BREUEL-BILD / BREUEL-BILD/Juri Reetz

-

Most már hivatalos, hogy a Baywatch mozifilmben szerepet kap Pamela Anderson is, az egykori sorozat szőke bombázója. Ezt Dwayne Johnson jelentette be az Instagramján.


„Bemutatta a világnak CJ Parkert, és egy generáció legikonikusabb szereplőinek egyike lett – minden idők legsikeresebb TV show-jában. Öröm üdvözölni Pamela Andersont a mi Baywatchunk stábjában. Nem tudtuk volna megcsinálni ezt a mozit nélküled. Üdv itthon.” – így fogalmazott a jövőre megjelenő Baywatch mozifilm főszereplője, Dwayne Johnson az Insatgramján, az Andersonnal készült közös fotója alatt. Ezzel most már biztossá vált, hogy nem hagyják ki a 48 éves színésznőt.


Johnson egyúttal a bemutató hivatalos dátumát is megosztotta: a film 2017. május 19-én kerül az amerikai mozikba.Pamela Anderson a '89-ben induló tévésorozatban 1992 és 1997 között alakította Casey Jean Parkert, de sajnos a remake-ben már nem rá osztották ezt a szerepet. Az új CJ-t Kelly Rohrbach színész és modell fogja játszani, Anderson szerepéről viszont eddig nem árultak el semmit.


Rohrbach és a stafétát David Hasselhofftól átvevő Johnson mellett a filmben Zac Efron is feltűnik.