Óvodások dicsérték versben a kormányablakot Mórahalmon

Fotó: MTI Zrt. / Földi Imre

-

A helyi tévé vette fel, hogy a kisgyerekek komplett ügymenetet szavaltak el. A város fideszes polgármestere szerint nincs ezzel semmi baj, az óvodások minden beruházás megnyitóján fellépnek. A szülők is beleegyeztek a szereplésbe.


Az Origon jelent meg az a videó, amelyen ünneplőbe öltöztetett óvodások szavaltak Mórahalmon arról, hogy milyen nagyszerű dolog is a kormányablak. A felvételt, amelyen a kisgyerekek egymásnak felelgetve teljes ügymeneteket is előadnak, a mórahalmi városi tévében lehetett először látni.

A 444.hu is bemutatta a felvételt, ezt a részt idézve belőle:


“Hálával tartozunk szüleink nevében, mert szívesen segítenek családunk ügyében!”

Nógrádi Zoltán, fideszes polgármester az Origo megkeresésére úgy reagált: „Ez teljesen elfogadott, az óvodás csoportunk szinte minden egyes beruházás megnyitóján fellép, ahogy a parasztkórusunk is. Így szoktunk kedveskedni a település fejlesztőinek.”

A fellépést az önkormányzat szervezte, állításuk szerint a szülők beleegyeztek a gyerekek szereplésébe. A polgármester ahhoz azonban nem járult hozzá, hogy a felvételt az Origo bemutathassa, ezért ide kattintva nézhetik meg itt is a videót.

Update: a felvételt eltávolították a Youtube-ról. Egy másik linken azonban - szintén a Youtube-on - még megnézhető.