Ötvenes házaspár dílerkedett zenével és kristállyal a Józsefvárosban

-


A VIII. kerületi rendőrök pénteken vették észre, hogy egy Dugonics utcai társasházba feltűnően sokan érkeznek, majd percekkel később távoznak is onnan, számol be a police.hu

Ezután igazoltattak és átvizsgáltak két embert, akik a házban jártak. Kábítószergyanús anyagot találtak náluk, így felmerült a gyanú, hogy a cuccot a társasház egyik lakásában lakó pártól vásárolták.

A rendőrök ezután házkutatást tartottak az említett lakásban, és a konyhaszekrényben elrejtve pakettekbe csomagolt kábítószergyanús anyagot, valamint a lakás más részein a szer adagolásához szükséges eszközöket – mérleget, fóliát, zacskókat –, továbbá nagy mennyiségű készpénzt találtak és foglaltak le.

A rendőrök az ott lakó férfit és nőt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt a kerületi rendőrkapitányságra előállították, ahol gyanúsítottként hallgatták ki őket.

Az 53 éves K. Sándorral és az 50 éves K. Sándornéval szemben kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt nyomoznak, vasárnap pedig előzetes letartóztatásba helyezték őket.