Ötven éve nem látott olyan tehetséget, mint Nagy Ádám

Fotó: MTI / Koszticsák Szilárd

-

Ezt a Dzsudzsák Balázst foglalkoztató Bursaspor megfigyelője mondta a vasárnapi meccs után. A meccs előtt még csak Kleinheisler László volt rajta a listáján.


Nuri Khan, a török csapat korábbi szakvezetője a Groupama Arénában tekintette meg a Magyarország-Norvégia Eb-pótselejtezőt azzal a szándékkal, hogy alaposabban is megnézze magának – és csapatának – a Dzsudzsák által a figyelmébe ajánlott Kleinheisler Lászlót. Tetszett is neki a középpályás dinamikus játéka, azonban sokkal jobban lenyűgözte a védekező középpályást játszó Nagy Ádám.„Ötven élek a futball világában, de ilyen nagyszerű játékost még nem láttam – lelkendezett a bursasporyiliz.org honlap által idézett megfigyelő. – Rögtön szóltam is az elnök úrnak, hogy tegyen lépéseket az ügyében. Nagy egészen fantasztikusan játszott.”

A Ferencváros 21 éves középpályása, aki még csak idén került fel végleg az első csapathoz, és csak Bernd Storck alatt mutatkozott be a válogatottban, egyelőre nem kíván klubot váltani, míg a Videotonnál száműzött Kleinheislernek Lengyelországból, a Slask Wroclawtól volt már egy komoly ajánlata.