Öt gyereket és három felnőttet öltek meg egy houstoni házban

-

Nyolc halottat – öt gyermeket és három felnőttet – találtak a helyi hatóságok egy egyesült államokbeli házban, amelynek tulajdonosa rálőtt a kiérkező rendőrökre, mielőtt később megadta magát és letartóztatták – jelentette vasárnap a helyi média.


Az egyelőre nem világos, hogy az őrizetbe vett 49 éves férfi milyen kapcsolatban állt az áldozatokkal, ahogy az sem, hogy mi okozta halálukat. A texasi Houston városának körzetében lévő házhoz helyi idő szerint szombat este egy bejelentés miatt érkeztek ki a rendőrök. Miután a ház ablakán keresztül megpillantották egy fiatal testét, betörtek az otthonba, amelynek tulaja rájuk lőtt. A férfi, akire letartóztatási parancs volt érvényben családon belüli erőszak miatt, végül nagyjából egy órával később megadta magát és letartóztatták.


A házat átvizsgáló rendőrök nyolc hallottat találtak, de pontos korukat és nemüket nem közölték, csak annyit, hogy öt gyerekről és három felnőttről van szó. Thomas Gilliland, a helyi seriff szóvivője közölte: a halál pontos okát törvényszéki orvosszakértőnek kell majd megállapítania.