Óriási nézőrekordot csinálnak a fradisták az NB III-ban

Fotó: MTI / Marjai János

-

A vasárnapi Csepel–Ferencváros II mérkőzésre már 6000 jegyet vettek meg az FTC vezetőségével dacoló szurkolói csoportok tagjai.


Vasárnap az NB III-ban Csepel FC – Ferencváros II mérkőzést rendeznek, és könnyen előfordulhat, hogy a csepeli stadionban több néző lesz, mint a szombati Ferencváros – Puskás Akadémia OTP Bank Liga-mérkőzésen a Groupama Arénában.

A csepeli klub tájékoztatása szerint péntek estig több mint 6000 jegyet adtak el a találkozóra, amire a FradiMob, a Kubatov Gábor-féle a ferencvárosi vezetéssel szembeszálló szurkolói csoport toborozza a zöld-fehér drukkereket.


A Béke terén...

Posted by FradiMob on Friday, March 11, 2016

Az „Újra együtt a Tábor” jelszó alatt futó kezdeményezéshez csatlakozók a vasárnap 14.30-kor kezdődő mérkőzés előtt a csepeli Béke téren találkoznak, és onnan vonulnak a stadionhoz.

Mint a Szurkolók Személyiségi Jogok nélkül nevű társaság korábban már közölte, a meccsre külföldről is érkeznek drukkerek, a Csepel pedig egységesen 1000 Ft áron biztosítja a belépőket - így a meccseit rendszerint pár száz néző előtt játszó klub is szép bevételre tesz szert az NB I-es csapat meccseit bojkottáló fradistáknak köszönhetően.

A Tábornak nem ez az első hasonló akciója. A közelmúltban szurkoltak már együtt a Videoton ultráival, rendszeresen járnak a női kézilabdacsapat találkozóira – legutóbb a romániai Nagybánya elleni BL-találkozón voltak jelen -, két fordulóval ezelőtt pedig a Bozsik Stadionban töltöttek meg két szektort a Honvéd-tábor mellett. Valamennyi akció problémamentesen zajlott le.

A korábbi Fradi-kedvenc, Lipcsei Péter vezette FTC II vezeti az NB III nyugati csoportját.