Orbán is bevetette magát a tapolcai kampányban

Forrás: Orbán Viktor Facebook

-

Napok óta lehet róla hallani, ám pontos információt eddig nem kaptunk esetleges látogatásáról.


Orbán Viktor Facebook-oldalára két képet raktak fel, amelyek szerint a miniszterelnök Ajkára látogatott „spontán” – ahogy a kép leírásában fogalmaznak. Ajka az egyik nagyobb város –Sümeg és Tapolca mellett –, amelynek lakói a vasárnapi időközi választáson szavaznak.


A két kép egyikén Orbán szimpatizánsai , míg a másikon a Fenyvesi család körében látható (Fenyvesi Zoltán a választókerület fideszes jelöltje).

Eredetileg úgy volt, hogy a miniszterelnök nem vesz részt a kampányban, de ezek szerint mégis szükség volt erre, és presztízskérdés lett a Fidesz győzelme. Napok óta próbáltuk mind hivatalos, mind informális úton megtudni, hogy végül Orbán Vikor részt vesz-e a kampányban, illetve, hogy hol és mikor, de ezt sem hivatalos úton, sem informálisan nem árulták el nekünk.Arról már napokkal ezelőtt írtunk, hogy a Fidesz úgy kampányol Tapolcán és környékén, mintha ezen múlna a kétharmad. Erről, és a többi párt kampányáról ebben a cikkünkben írtunk, amiben két térképet is talál, hogy melyik párt hol és mikor tartott kampányrendezvényt.Kedden egy korábbi miniszterelnök is járt Ajkán a kampány miatt