Orbán Gáspár tréfált

-

Múlt héten Orbán Viktor fia kiírta a Facebookra, hogy Heidelbergben tanul 2016-ban Erasmus ösztöndíjjal. Csak trollkodott, írja most.


Mi is megírtuk a többi sajtóorgánumhoz hasonlóan, amikor Orbán Gáspár kiposztolta a Facebookra, hogy Erasmus-ösztöndíjat kapott és Heidelbergben tanul majd 2016-tól. Sőt, egyszobás lakásban fog lakni. “Feeling Erasmus - toll gemacht” – írta ki akkor, egy emotikont is használt.

Most kiderült: trollkodott csupán, és bolondját járatta a médiával. Ezt írta ki legalábbis a miniszterelnök fia most – illetve vasárnap este - a Facebookra.


Eredetileg Königsbergbe akartam menni, csak már nem volt hely, meg sajnos a komcsik is elfoglalták anno ugye, így ma már igazából Kalinyingrád. (frown emotikon) Bár lehet, hogy a Baráti Szaksajtót ez sem zavarta volna, megírnak ők mindent. Azt is, amikor trollkodom a facebookon. Csak hát megint lyukra futottak. (unsure emotikon) Uraim nincs Erasmus, nincs Heidelberg. Csak fiatalság, bolondság, ahogy ez az egyetemistáknál szokás. Königsbergben alkotott viszont Kant: ajánlom figyelmükbe Az ítélőerő kritikája című remekművét. Később még jól jöhet… Üdvözlettel: Orbán Gáspár, joghallgató

Az Új Látásmód Fúzió dalával szeretnénk gratulálni a kiváló tréfához.