Órákig fulladozott egy trágyatárolóban egy idős nő Kovászna megyében

-

Egy egész éjszakát töltött egy elláposodott trágyatárolóban egy idős asszony Nagyborosnyó közelében. Szerencséje volt, hogy meghallották a kiabálását.


A megrázkódtatás ellenére jól van, és hamarosan hazamehet a kórházból az az idős háromszéki asszony, akit szerdán mentettek meg a fulladástól a Kovászna megyei Nagyborosnyó közelében – írja a Maszol.ro. A nő egy volt borjúhizlalda melletti elláposodott trágyatárolóba süppedt bele.

A 80 éves nő gombászás közben ragadt be trágyatárolóba, és majdnem megfulladt. Az asszony Gelencén él, szociális segélyből tartja fenn családját, és gombagyűjtésből próbálta előteremteni a napi betevőt, viszont nem volt helyismerete, ezért tévedt a mocsaras területre – írja a lap. A nő még kedden este süllyedt bele a mocsárba, de kiáltozását csak szerda reggel hallották meg a közelben lakók, ám nem mertek utána menni, ezért riasztották a helybéli rendőrt, aki hívta a készenléti felügyelőség szakembereit. A mentősök beszállították a kórházba, megmosdatták, és az intenzív osztályon, melegben tartják az asszonyt, aki maradandó sérülés nélkül megúszta az esetet, és hamarosan kiengedik.