Órák alatt több mint 2 milliót kaptak ellenplakátokra Kétfarkúék

-

Sokaknak megtetszett a Magyar Kétfarkú Kutya Párt (MKKP) és a Vastagbőr blog legális kezdeményezése, mely saját plakátokkal tiltakozna a bevándorlásügyi kormányzati plakátok ellen – erősítette meg információnkat az MKKP elnöke, Kovács Gergely.


Lapunk megtudta, hogy már 2,3 milliót gyűjtött össze a Magyar Kétfarkú Kutya Párt (MKKP) és a Vastagbőr blog, pedig öt órája tették csak közzé felhívásukat az interneten. Tervük szerint 50 óriásplakátot vásárolnának egy hónapra, ez nagyjából 3 millió forintba kerülne. Ha több jön össze, akkor több plakátot vennének, ha kevesebb, kevesebbet.


Kovács Gergő az MKKP elnöke lapunknak azt mondta, ő most nincs a gép előtt, de egy órája már meghaladta az összegyűjtött összeg a két millió forintot. Ráadásul úgy, hogy az adakozók általában csak pár ezer forintot ajánlottak fel.

Kovács szerint nem is fogják végül két hétig gyűjteni a pénzt, mint fogalmazott: „mit csinálunk annyi pénzzel?”. Hozzátette, szerinte 10 millió forintnál megállnak. Addig is, ebben a táblázatban minden nap végén beszámolnak arról, hogy hol tartanak (cikkünk megjelenésekor ezért nem (volt) látható a több mint kétmillió forint).

A 2 millió forint ráadásul úgy jött össze, hogy a számlaszámukon kívül, Pay-Palon keresztül is lehet nekik adakozni, ott pedig olyan sokan próbáltak, hogy két órán keresztül nem is működött a rendszer. Azóta azonban helyreállt a működés, aki szeretne, ott is segíthet nekik. Kovács Gergő Pay-Pal számlájukra lát rá, ott több százan küldtek már adományt.


Annyira felbosszantott minket ez a gyűlöletkampány, hogy megpróbálunk ellenkampányt csinálni.Ha túlterhelt lenne az...

Posted by Magyar Kétfarkú Kutya Part on 2015. június 8.

Az MKKP és a Vastagbőr az elején – mintegy öt órája – a Facebookon azt írta: „A célunk az, hogy hivatalosan, legálisan, piaci alapon kibérelünk* 50 db óriásplakátot 1 hónapra, amiken a bevándorlóellenes állami demagógiára reagáló üzeneteket teszünk közzé. Ehhez 3 millió forintra van szükségünk.”

Bővebben ebben a cikkünkben írtunk a kezdeményezésükről.