Öngyilkos lett Welsz - de hogyan?

Fotó: charitymarch.com

-

Elkészült a halotti bizonyítvány, a férfi szervezetében nem találtak semmilyen mérget.


Önkezűséget jelöltek meg a halál okaként Welsz Tamás halotti bizonyítványában - értesült a Hír24. A papírokat április 10-én állították ki.

A férfi hirtelen szívleállás miatt halt meg, amit nem szervi okok magyaráznak. Feltételezhető, hgoy valamilyen afrikai mérget vett be. A szakemberek szerint a leletek alapján további toxikológiai vizsgálatokra van szükség.

Welsz Tamás egy rendőrautóban lett rosszul, kórházba szállítás után halt meg. Sajtóértesülések akkor arról szóltak, azt mondta a rendőröknek, bevett valamit, már nem tudnak rajta segíteni.

A rendőrség később cáfolta ezt, ahogy azt is, hogy Welsz a rendőrök előtt bevett volna valamit. Az biztos, birtokában lévő dolgokat adott át a rendőröknek, két helyszínre mentek, a visszafele úton lett rosszul.

A gyanú szerint Welsz Tamás szerezte Simon Gábornak a Bissau-guineai hamis útlevelet, a volt politikust azután tartóztatták le, hogy házkutatást tartottak Welsz Tamásnál. A vállalkozó ellen egyébként két éve 700 milliós adócsalás miatt emeltek vádat, az Index szerint a héten tárgyalták volna ezt az ügyet. A Welsz Tamásról szóló cikkeinket itt találja meg.