Öltözz Star Wars-ba!

Fotó: Flickr / taymtaym (CC) / Flickr / taymtaym (CC)

-

Annyira szereted a Csillagok háborúját, hogy tetőtől talpig SW-termékekben virítanál? Vagy szeretnéd lenyűgözni a pasid azzal, hogy Padménak öltözöl? Körülnéztünk néhány webshopban, így meg tudunk mutatni 5+1 Star Wars-os ruhadarabot – és kiegészítőt – a harisnyától a táskáig.


Azt minden filmrajongó tudja, hogy George Lucas volt az, aki forradalmasította a filmipart azzal, hogy piacra dobott különböző merchandising-termékeket a Csillagok háborúja első elkészült epizódjához már a hetvenes évek végén. Végül ez volt az, ami gazdaggá tette, s azóta már nem nagyon jön ki olyan akció-, kaland-, vagy sci-fi film a mozikban, amihez kapcsolódóan ne tudnánk különböző mütyűröket venni. Vagy éppen ruhadarabokat: a fiatalok amúgy is vevők a márkahűség nevű hóbortra, miért ne lehetne az a márka, amelyikhez kötődnek, a Star Wars? – gondolhatta George Lucas. És milyen jól gondolta! A Csillagok háborúja ma már kultfilm, így a hozzá kapcsolódó termékek már nemcsak a geekeket, hanem a legtöbb fiatalt (és nem fiatalt) vásárlásra készteti. Most a töménytelen merchandising-termékből csak a ruhákra és kiegészítőkre koncentrálunk, kezdjük körutazásunkat a Star Wars hivatalos oldalának webshopjában.


Minden ruhatár alapja a jó póló, nyilvánvalóan ebből van a legnagyobb választék a Star Wars boltjában is. Nehéz volt választani közülük, de fiúknak a Dark Side Helmet pólót tudjuk ajánlani (amelyen Darth Vader sisakját dolgozták össze a birodalmi testőrök fejfedőivel). Hölgyeknek nem klasszikus pólót ajánlunk, hanem egy termál felsőt, amelyet pulcsi alá lehet venni hideg időkben. A rajta szereplő Daddy Issues (apakomplexusok) felirat pedig mindenki számára világossá válik, amint meglátja Leia hercegnőt és Darth Vadert. sw-com Futottak még: fiúknak a toborzóplakátot idéző Unite Clone Troopers pólót, lányoknak pedig a humoros – és filmbéli kézlevágásokra reflektáló – Hands Up felsőt tudjuk még ajánlani.

A hivatalos oldal webshopjában találtunk két kihagyhatatlan kapucnis pulcsit, amelyeket mindkét nem képviselői hordhatnak. A Darth Vader és a fejvadász Boba Fett felsőtestét imitáló pulcsikkal garantáltan a környezeted egyik legmenőbb arca lehetsz. pulcsik Futottak még: na jó, valójában ez a Jolly Joker. Kifordítható Chewbacca kapucnis kardigán, rengeteg pénzért az eBayről.

Most szépen átnyargalunk az eBayre, ahol rögtön belebotlik az ember az Adidas Star Wars-os termékeibe. Ezek közül is talán a legmenőbbek a cipők, amelyek közül ezt a rohamosztagosok ihlette lábbelit választottuk ki. - - Futottak még: természetesen itt is Chewbacca, méghozzá egy mamusz!

Mivel férfiaknak csak pizsamandrágokkal tudnánk szolgálni, amelyeken Star Wars-os minta van, ezért most a hölgyekre koncentrálunk. Több olyan leggingsre bukkantunk, amelyektől a messzi-messzi galaxis férfirajongói simán begerjednek, ezek közül leginkább azt ajánljuk, amelyen az egyik lábra R2-D2, a másikra C-3PO jut. - - Futottak még: egy másik leggings, amelyen egy komplett, filmek ihlette festmény szerepel.

Bár még hosszasan lehetne sorolni, hogy hányféle ruházati cikken szerepel a Star Wars logója – kabátoktól elkezdve a pizsamákon át a fürdőköpenyekig –, ám most egy másik nagy körből választunk. Két viszonylag uniszex darabon akadt meg a szemünk: az egyik természetesen egy Chewbacca-táska, amely hasonló ahhoz, amilyet a filmben is hordott. A másik pedig egy oldaltáska, amelyen egy vintage Star Wars-plakát szerepel – minden rajongónak kötelező, karácsony óta nekem is van ilyenem. taskak Futottak még: hátizsákot még nem ajánlottunk, most megtesszük. Rábukkantunk ugyanis egy elég pofás, mandaloriak és Boba Fett-ihlette tatyóra, amelybe egy laptop is belefér.

Ujjatlan babaruhára mindenütt szükség van, ahol poronty érkezik a családba, miért ne lehetne a gyerkőcből R2D2-t csinálni? A Star Wars hivatalos webshopjából vásárolva van erre lehetőségünk – a kis ruha mellé sapka is társul. - - Futottak még: hasonló ruhára bukkantunk az eBay-en, amelyen a Baby Trooper (bébi rohamosztagos) felirat szerepel.