Nyomoz a rendőrség a csepeli HÉV gázolásának ügyében

-

Kiskorú veszélyeztetésének gyanúja miatt indított nyomozást a rendőrség a csepeli HÉV által hétfő este elgázolt kisgyermek ügyében.


Kiskorú veszélyeztetésének gyanúja miatt indított nyomozást a rendőrség a csepeli HÉV által hétfő este elgázolt kisgyermek ügyében - erősítette meg kedd este az MTI megkeresésére az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálata. Az ügyben két embert hallgattak ki gyanúsítottként.

Hétfőn 18 óra 55 perckor a XXI. kerületben a nyílt vasúti pályán a HÉV elsodort egy kisgyermeket, akit a mentőszolgálat munkatársai további ellátásra kórházba vittek. Tóth Karolina, az Országos Mentőszolgálat sajtóügyeletese hétfő este azt közölte: a 3 év körüli gyermeket életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba.

Az RTL Klub kedd esti Híradójában számoltak be arról, hogy a rendőrség büntetőeljárást indított az ügyben. A Heim Pál Gyermekkórház orvosigazgatója az RTL Klubnak azt mondta: a gyermek koponyasérülést szenvedett, még az éjszaka megoperálták. Állapota stabil, de még nincs túl az életveszélyen.