Nyerjen jegyet Woody Allen új filmjének premier előtti vetítésére!

-


Szeptember 17-én Magyarországra is megérkezik Woody Allen idei komédiája, az Abszurd alak (Irrational Man). Aki velünk játszik, az országban az elsők közt láthatja!

A filmben Joaquin Phoenix egy egzisztenciális válságban szenvedő filozófiaprofesszort alakít, akit egyik kolléganője (Parker Posey) és tanítványa (Emma Stone) is bálványoz, ő azonban egészen különös módot talál élete felrázására. A cannes-i filmfesztiválon már dicsértük a filmet, amely "szinte olyan, mintha két különböző, rövid és feszes filmből állna, amit a decemberben 80. születésnapját ünneplő rendező végig lendületben tart".Ha szeretné premier előtt látni a filmet, játsszon velünk: a lenti kérdésre adott helyes választ a lakcímével együtt küldje el a nyeremenyjatek@vs.hu címre. A helyes választ beküldők közt 3 páros jegyet sorsolunk ki az Abszurd alak premier előtti vetítésére, melyet szeptember 14-én, hétfőn este 19 órától tartanak a Mammut II-ben.

Hányadszor rendezte Woody Allen az Abszurd alakban Emma Stone-t?

A) először
B) másodszor
C) harmadszor

A játék egyfordulós, ideje: 2015. szeptember 7. - szeptember 11. A játékban a New Wave Production Kft. munkatársai nem vehetnek részt. A sorsolásra szeptember 12-én kerül sor, a nyerteseket e-mailben értesítjük.