Nyerjen bérletet a Verzió filmfesztiválra!

Forrás: Verzió

-


November 10-én kezdődik a Verzió filmfesztivál, ahol a közelmúltban készült kiváló magyar és külföldi dokumentumfilmekből lehet megnézni széles és színvonalas válogatást. Itt ajánlottunk néhány filmet a felhozatalból, és akinek felkeltettük az érdeklődését, most játékunkkal bérletet nyerhet a fesztiválra.


A bérlet a Toldi, a Művész, a Cirko és a Kino mozikban érvényes a fesztivál filmjeire: a bérlettel mindig a vetítés napján kell 0 forintos jegyet váltani az adott mozi jegypénztárában. (A bérlet a fesztivál nyitó- és záróvetítésére nem érvényes.)


Ha szeretné megnyerni a bérletet, játsszon velünk: a lenti kérdésre adott helyes választ a lakcímével együtt küldje el a nyeremenyjatek@vs.hu címre. A helyes választ beküldők közt 1 bérletet sorsolunk ki a november 10. és 15. közt zajló Verzió fesztiválra.

Hányadszor rendezik meg idén a Verzió filmfesztivált?

A) hatodszor
B) tizenkettedszer
C) huszonnegyedszer

A játék egyfordulós, ideje: 2015. november 6. - november 9. A játékban a New Wave Production Kft. munkatársai nem vehetnek részt. A sorsolásra november 10-én délelőtt kerül sor, a nyertest e-mailben értesítjük.