Nyakmerevítővel, hordágyon vitték el LeBron James „áldozatát”

Fotó: Getty Images / David Maxwell

-

A világ második legjobb golfozójának felesége addig élvezhette a Cavs meccset, amíg rá nem zuhant a 110 kilós szupersztár.


Az NBA csütörtöki játéknapjának legnagyobb szenzációját az jelentette, hogy LeBron James, a Cleveland Cavaliers szupersztárja kórházba küldte az oldalvonal mellett ülő egyik hölgyet.


Szándékosság, természetesen, kizárva, James egyszerűen csak a szokott lelkesedéssel ment egy labda után a zsinórban hetedik győzelmére készülő Oklahoma City Thunder elleni találkozón, és, ahogy a labda után ugrott, letarolta a vonal mellett ülő Ellie Dayt. A világranglista második helyén álló golfozó, Jason Day felesége nem viselte jól, hogy a nyakába zuhant a 203 centi magas, és mintegy 110 kilós kosárlabdázó: nyakmerevítőben, hordágyon vitték ki a Quicken Loans Arenából.


A tarolás


Mint az AP amerikai hírügynökség később beszámolt róla, az „áldozat” nem szenvedett maradandó sérülést, és egyáltalán nem haragszik Jamesre, aki a Twitteren (is) kért bocsánatot.


„Egy eladott labda után mentem, szerettem volna, ha tovább támadhatunk. Nagyon sajnálom, hogy ez lett a vége” – mondta James az ESPN-nek a mérkőzés után.


Rosszul néz ki, de nincs nagyobb baj