Nőkhöz mászott be éjszaka és erőszakoskodott velük a kerepesi fiatal

-


Erőszakos közösülés bűntett kísérlete, szexuális kényszerítés bűntett, szexuális erőszak bűntett és lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indítottak eljárást egy 23 éves kerepesi férfi ellen – közölte a rendőrség.

A gödöllői rendőrök 2015. július 30-án fogták el S. Szilárdot, a megalapozott gyanú szerint a férfi 2012. július 22-én hajnalban az ablak megrongálásával bejutott egy 62 éves kerepesi nő házába, és különböző használati tárgyakat vitt el. A gyanúsított 2012. szeptember 1-jén a hajnali órákban a nyitott ajtón keresztül ismét visszament a házba, és ezúttal az alvó sértettel megpróbált közösülni.

A férfi közel egy évvel később – 2013. augusztus 4-én, 4 óra körüli időben – újra megjelent a nő kerepesi otthonában, és az ablakon bejutva dulakodni kezdett a sértettel. Ennek során lefogta az asszonyt, majd szexuális cselekmény végrehajtásra kényszerítette.

A nyomozás során kiderült, hogy az elkövető 2014. február 2-án, 2014. augusztus 10-én, illetve 2015. július 26-án a hajnali órákban a nyitott ajtón keresztül, illetve egy esetben az ablak benyomását követően másik három sértett kerepesi házába is bejutott, és őket szexuális cselekményre akarta kényszeríteni. Mindhárom nő ellenállt, dulakodott a gyanúsítottal, aminek eredményeként a férfi elmenekült a helyszínekről.

A gyanúsított a bűncselekmények elkövetését elismerte. Az illetékes bíróság 2015. július 31-én elrendelte a férfi előzetes letartóztatását.