Női főszereplőkkel forgatják újra az Ocean's Elevent

Fotó: AFP / ANNE-CHRISTINE POUJOULAT

-

Sandra Bullock játszhatja a főszerepet az Ocean's Eleven - Tripla vagy semmi remake-jében. Lehet, hogy egy cameoszerepre George Clooney is beugrik.


A hétvégén mutatták be Amerikában az Our Brand is Crisis című filmet, amelyet David Gordon Green rendezett, George Clooney volt a producere, és Sandra Bullock játssza benne a főszerepet. Clooney és Bullock állítólag annyira élvezték a közös munkát, hogy új filmet terveznek együtt, méghozzá Clooney nagy sikerét, az Ocean's Elevent dolgoznák fel újra. Ezúttal azonban a hősöket csupa színésznő játszaná.


Elöl Brad Pitt és George Clooney az Ocean's Eleven - Tripla vagy semmi című filmben


A remake ötlete tavaly merült fel, Jerry Weintraub producer, Steven Soderbergh, az Ocean's-filmek rendezője, illetve Clooney találták ki. Weintraub idén nyáron hunyt el, emiatt úgy tűnt, megfeneklett a filmterv, de a Playlist blog híre szerint erről szó sincs. Olivia Milch (Kisasszonyok) írja a forgatókönyvet, és Gary Ross (Pleasantville, Az éhezők viadala) lesz a rendező.

Clooney és Bullock az új Ocean's Elevennel csatlakoznak a női hősökkel újraforgatott sikerfilmek trendjéhez. Hamarosan érkezik a Szellemirtók-remake, amelyben Melissa McCarthy és Kristen Wiig játsszák majd a főszerepeket. Sőt, eredetileg az Our Brand is Crisis főszereplője is Clooney lett volna, így nem ez lesz az első eset, hogy Sandra Bullock játszik el egy Clooney-ra írt figurát. Az Ocean's Eleven remake-jéből azért valószínűleg Clooney sem maradhat ki, állítólag Danny Oceanként egy melékszerepben tér vissza.