Nincs vége a Wintermantel–Csányi „cicaharcnak”

Fotó: MTI/MTVA / Marjai János

-

Újpest fideszes polgármestere ezúttal sem hagyta szó nélkül a Magyar Labdarúgó-szövetség régi-új elnökének a szurkolói kártyával kapcsolatos mondatait.


Amint arról beszámoltunk, Csányi Sándor, a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) újraválasztott elnöke évértékelőjében kijelentette: a szurkolói kártya megmarad, mert sikeres. Általa sokkal gyorsabb a jegyvásárlás, visszaélés pedig nem történt a szurkolók adataival. „Akinek van kártyája, annak könnyebb az élete, mint korábban” – mondta Csányi. Szerinte egyesek nem látják a kártya előnyeit, azokat nem várják, akik amiatt háborognak, mert nem tudnak balhézni a stadionokban.


Várható volt, hogy az elmúlt hetekben a szurkolói kártya miatt Csányival többször is vitába keveredett Wintermantel Zsolt (Újpest fideszes polgármester) az MLSZ-elnök legújabb mondatait sem hagyja szó nélkül.


„A klubkártyák és a Futballkártya bevezetése mindenképpen sikeres” – fogalmazott Csányi. Én meg csak arra várom szüntelen Csányi Úr válaszát: miért nem jöhet velem Újpest meccsre a Győr kártyával rendelkező barátom?

írta Facebookon a városvezető.