Németh szerint képesek a bravúrpontra Portugáliában

Fotó: MTI / Illyés Tibor

-

Németh Krisztián, a katari al-Garafa SC játékosa úgy véli: képesek lehetnek meglepetést okozni a magyar válogatottal március 25-én Lisszabonban, a portugálok elleni világbajnoki selejtezőn.


A csatár az M4 Sport Sportreggeli című műsorában csütörtökön, Skype-kapcsolaton keresztül úgy fogalmazott: fontos meccs következik, és mindenki tudja, hogy az Európa-bajnok Portugália az esélyes, de a magyar csapat már bizonyította, hogy képes bravúrpontokat szerezni.


Reméljük, hogy minimum marad a két pont különbség a két csapat között vagy esetleg meg tudjuk őket előzni. Mindkét válogatottnak fontos ez a mérkőzés, mindkét csapat győzelemre fog játszani mondta a 30-szoros válogatott játékos. A csoportot jelenleg Svájc vezeti 12 ponttal, a második portugáloknak kilenc, a harmadik magyaroknak hét pontja van.

Németh Krisztián beszélt azokról a sajtóértesülésekről is, hogy esetleg a skót Glasgow Rangershez igazol. Még egy év hátravan az itteni szerződésemből, tehát ki kellene engem vásárolni. Jelen pillanatban ez nem reális fogalmazott, hozzátéve, hogy nyártól „elég alacsony” lesz a kivásárlási ára, akkor várható változás.