Nem vitt el semmit, mégis keresi a rablót a rendőrség

-

HÁTTÉR

Persze nem véletlenül.


Kedden negyed kettőkor egy férfi bement az egyik solymári bankba, és egy fegyverrel, vagy annak látszó tárggyal a pénz átadására szólította fel az alkalmazottakat. Az egyik ügyintéző azonban valahogyan annyira megzavarta, hogy a férfi fogta magát, és a pénz nélkül távozott. Szerencsére személyi sérülés sem történt – írta a police.hu.


A férfiról a bank kamerája felvételt készített, ez alapján keresi a rendőrség.Az ismeretlen tettes kb. 190 cm magas, 40 év körüli, erős testalkatú férfi. A bűncselekmény elkövetésekor világos barna színű kabátot, terepmintás nadrágot és fehér színű fűzővel ellátott fekete színű cipőt viselt. A férfi fején egy olyan fekete színű kötött sapka volt, aminek az elejére N és Y betűk vannak egymásra hímezve.


A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság kéri, hogy aki a fényképeken látható ismeretlen tettest felismeri vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban érdemi információval rendelkezik, hívja a 06-1-236-28-83-as telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 ,,Telefontanú" zöld számán, illetve a 107, vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.