Nem tud aludni a Barcelona klasszisa

Fotó: Bongarts/Getty Images / Juergen Schwarz

A francia Nikola Karabaticnak jövőjével kapcsolatos döntése okoz álmatlan éjszakákat: a PSG-ben kézilabdázzon tovább, vagy maradjon a katalán klubnál.


„Ez nagyon nehéz döntés, aludni sem tudok – mondta Karabatic a Catalunya Radiónak. – Sohasem voltam még hasonló helyzetben a karrierem során: az egyik klubban jól érzem magam, a másikban viszont lehetőségem lenne a hazámban befejezni a pályafutásomat. Még azelőtt meg kell hoznom a döntést, hogy eldőlne, ott leszünk-e a final fourban a Bajnokok Ligájában.


Fontos szempont, hogy újra együtt játszhatok a testvéremmel

– tette hozzá a 2014 legjobb férfi játékosának megválasztott átlövő, aki hangsúlyozta, az anyagiak nem befolyásolják döntését.

A Karabatic tesók korábban együtt szerepeltek Montpellier-ben, majd – miután bundabotrányba keveredtek – rövid ideig az Aix-en-Provence-ban is. A világ egyik legjobbja, az Európa-, világ- és olimpiai bajnok Nikola jelenleg a Barcelonában játszik, míg Luka továbbra is az Aixet erősíti. Nikolának 2017-ig élő szerződése van, ám a l’Équipe értesülése szerint a PSG katari tulajdonosai – a sportágban alighanem rekordösszegnek számító – 2 millió euróért kivásárolnák katalóniai kontraktusából.

(via NSO)