Nem fúrják ki Vajna csatornái a zombiapokalipszist

Forrás: The Picture Desk

-

Nézői nyomásra mégsem veszi ki kínálatából a National Geographic csatornát a Telekom, hogy helyet biztosítson Andy Vajna új tévéinek.


Korábban a társaság azt jelentette be: mivel nem tudtak megállapodni a FOX Networks Grouppal, így január elsejétől számos csatorna sugárzását befejezi a Telekom, helyettük az Andy Vajna tulajdonában lévő TV2 új adásait, így például a sorozatokat ismétlő Izaura TV-t szolgáltatja az előfizetőknek. Közösségi oldalakon a bejelentés komoly felháborodást váltott ki, többen előfizetésük lemondását helyezték kilátásba.

A Telekom szerdai bejelentése szerint mégis sikerült megállapodni az eredeti tévétársasággal. Közleményük szerint: „A National Geographic Channel, a Nat Geo Wild és a FOX csatorna megszakítás nélkül továbbra is szerepel majd 2017 januárjától a Telekom csatornái között. A két cég azt követően indította újra gyakorlatilag azonnal a tárgyalásokat, hogy a Telekom ügyfelei a cég 2017-es csatornakiosztását megismerve több fórumon (így közösségi oldalakon is) határozottan kinyilvánították, nem értenek egyet az érintett minőségi csatornák kikerülésével.

Az ügyfelek véleményét látva mindkét fél – függetlenül attól, hogy korábbi üzleti tárgyalásaik nem vezettek sikerre – mielőbbi megegyezésre törekedett annak érdekében, hogy a tévénézők számára továbbra is elérhetőek legyenek a FOX csatornái a Telekomnál (így például a sokak által kedvelt The Walking Dead című sorozat is).”