Nem furikáznak már Audikkal a győri focisták

Fotó: AFP / CHRISTOF STACHE

-

Autószalonban adták le hétfőn a Győri ETO FC szponzori Audijait, amelyeket eddig a játékosok és a sportvezetők használhattak.


Huszonöt Audit vesz vissza fokozatosan a Győri ETO FC-től az Audi Hungaria, miután a csapat a Quaestor brókerbotrányát követően felmondta az első csapattal kötött szponzori szerződést a klubbal – írja a Kisalföld. Március 16-án még arról számolhattunk be, hogy a csapat egyelőre használhatja az Audikat, ám ennek hétfőtől vége.


A járművek közül még nem mindegyik tért vissza az Audi Hungariához, mert a válogatott meccsek miatt tartott bajnoki szünet során több légiós a szponzori Audikkal utazott haza – írja a lap, amely hat gépkocsi autószalonba történő elszállításának volt szemtanúja.

A csapat megmentésén dolgozik Borkai Zsolt, Győr polgármestere és a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke. Orbán Viktorral egyeztetve kijelentette: közpénzt nem akarnak költeni az ETO-ra, ugyanakkor szerinte a csapat létesítményei a városhoz kerülhetnek. Borkai Zsolt egyébként nem kíván tárgyalni a Quaestor-csoport vezetőjével, a Győri ETO FC tulajdonosával, Tarsoly Csabával.