Nem bírt a Real Madrid a Málagával, az Atlético a Villareallal

-

Csak gól nélküli döntetlent játszott hazai pályán a Real Madrid, így most az Atléticót legyőző a Villareal vezeti a bajnokságot.


Rafa Benítez csapata a hétközi, Athletic Bilbao elleni remek mérkőzés után ezúttal rosszabb napot fogott, szemben a vendég Málaga kameruni kapusával, Idriss Kamenivel. Kameni ugyanis mindent megfogott, akár Cristiano Ronaldo, akár Isco, akár Karim Benzema került helyzetbe. Ha pedig a kapus már verve volt, akkor egy mezőnyjátékos tisztázott a gólvonalról.

A Realon az sem segített, hogy az utolsó közel negyedórát emberelőnyben játszhatta végig, miután a vendégektől kiállították Nordin Amrabatot.

Nézzen kimaradt madridi gólhelyzeteket:Az Atlético Madridnak sem volt szerencsés estéje. Diego Simeone csapata a Villareal otthonában szenvedett 1-0s verséget, miután Leo Baptistao 16. percben esett góljára nem tudtak válaszolni az Atléti játékosai. Hat forduló után így meglepetésre a Villareal áll a tabella élén 16 ponttal, egy ponttal a Barcelon, és még egyel a Real Madrid előtt. Az Atlético az 5. helyről várja a folytatást.