Nem Andy Vajna miatt kukázta a Telekom a Fox csatornáit

Forrás: TV2 Sajtószoba

-

A Magyar Telekom egyszerűen nem tudott megállapodni a Foxszal, ezért nem lesz Nat Geo jövőre a csatornakiosztásban.


Nem Andy Vajna kedvéért kukázta a Magyar Telekom a Fox csatornáit a 2017-es IPTV- és digitáliskábeltévé-kínálatából – közölte a társaság az mno.hu-val. Pénteken derült ki, hogy a Magyar Telekom 2017. január 1-jével úgy alakítja át a csatornakiosztást, hogy abból kikerül egyebek mellett a National Geographic, a Fox, a Sky News és a Viasat Nature/History, helyet kap azonban Andy Vajna és a TV2-csoport valamennyi csatornája, így a Humor+, Kiwi TV, a Zenebutik és többek között az IzauraTv is.

A Telekom azt mondta a portálnak, hogy a „sajtóban megjelent találgatások, miszerint a TV2 Csoporthoz tartozó csatornák megjelenése miatt, egyoldalúan vette ki a Telekom a kínálatából a Fox Networks Group csatornáit, minden alapot nélkülöznek”. A Telekom szerint az évről évre megújítandó megállapodás egyszerűen nem jött össze a Foxszal, így megegyezés hiányában nem szerepelnek a csatornák a kínálatban.

Korábban a Fox is hasonló közleményt tett közzé, vagyis a társaság is arra hivatkozott, hogy nem sikerült megállapodni a Telekommal. Kész szerencse, hogy Andy Vajna új adói be tudják tölteni a Fox kikerülésével keletkezett űrt.


A kiváló tárgyaló