Nem a szegedi lány támadói lökték le a hídról a kómában levő fiút

-

Nem sokkal azután, hogy bevándorlónak nézett barátja miatt megvertek egy 20 éves lányt, egy másik esethez is riasztották a szegedi mentőket: egy fiatal fiú zuhant le egy hídról. A korábbi találgatásokkal ellentétben a rendőrségi nyomozás most arra jutott, hogy nincs összefüggés a két eset között.


Sajtóhírek arról szóltak, hogy B. Pétert is megverték, majd ledobták a Tisza Gyöngyére vezető hídról. A rendőrség az esetről közölte, nem merült fel olyan körülmény, amely arra utalna, hogy a fiatalembert lelökték, vagy a sérülései nem az esés, hanem bántalmazás következményei lennének – számolt be a delmagyar.hu.


Szemtanúk szerint a fiú valóban szóváltásba keveredett valakivel, és meg is kergették. Mielőtt azonban verekedés alakult volna ki, Péter felmászott a hídra, ahonnan lezuhant.

A 20 éves lányt többedmagával összeverő férfiről kiderült, hogy nagy valószínűséggel börtönőr, illetve a napigazdasag.hu információi szerint korábban már elítélték garázdaság miatt. A Csongrád Megyei Főügyészség szóvivője elmondta, hogy a férfit csoportosan elkövetett, közösség tagja elleni erőszak és súlyos testi sértés bűntettével gyanúsítják. Az egyiket 2-től 8 évig terjedő, míg a másikat 3-tól 5 évig terjedő szabadságvesztéssel lehet sújtani.