Nehéz kiigazodni Jenson Buttonon

Fotó: MTI / Kovács Tamás

-

Mindenki azt várta, hogy a 2009-es világbajnok bejelenti a visszavonulását, de egyelőre csak annyit tudunk, hogy jövőre boldog akar lenni.


A brit sajtónak a brit világbajnok visszavonulását belengető értesülései után felfokozott érdeklődés előzte meg a Japán Nagydíj csütörtöki sajtótájékoztatóját, ahol Jenson Button is tiszteletét tette. Az várható volt, hogy nem szívja el a levegőt a sajtótájékoztatón részt vevő többi kolléga elől azzal, hogy egy ilyen nagy horderejű bejelentéssel áll elő, de a reflektorfény így is megtalálta. Jenson Button viszont folytatta a türelemjátékot, és semmit nem árult el 2016-os terveiről.


Egy kicsit még várni kell

– feszítette tovább a húrt a McLaren versenyzője, aki a múlt heti Szingapúri Nagydíjon nyíltan beszélt arról, hogy nem teszi boldoggá a versenyzés a mezőny végében.

Volt viszont egy megjegyzése, amely megint összezavarhatja a biztos visszavonulás forgatókönyvét. „A csapattal zajlanak a tárgyalások. Ez van” – mondta Button, aki korábban már világossá tette: ha marad, akkor csak a McLarennél. Most viszont csak ennyit lehetett kiszedni belőle:


Tényleg nem tudok többet mondani. Jövőre boldog leszek, csak ez számít.