Négyperces új előzetesben csap össze Batman és Superman

Forrás: DC Entertainment

-

Zack Snyder filmjének új előzetese némileg érdekesebb és összetettebb képet fest a Batman v Superman: Dawn of Justice-ról. És Holly Hunter (!), Jesse Eisenberg és Jeremy Irons is szerepelnek benne.


A Batman v Superman: Dawn of Justice korábbi előzetese a két szuperhős összecsapásában egyértelműen Supermant állította be negatív figuraként, mint a másik bolygóról jövő szuperhőst, akit bár sokan megmentőként/istenként tisztelnek, egyre többen (mondjuk, hogy társadalmi szinten, ld. Superman-ellenes falfeliratok) kételkednek benne és céljai tisztaságában.



Az új, négyperces és jóval mozgalmasabb előzetesben (egy felhőkarcoló leomlik; a civil Ben Affleck egy gyermeket ölelve néz az ég felé; megjelenik egy női karakter karddal és pajzzsal; sok a robbanás, a repülés stb.) azonban nem csupán Supermant állítják bíróság elé, de Batman sem egyértelműen pozitív fényben van feltüntetve, hanem egy saját törvényeit követő és betartató kegyetlen valakinek.



És tisztább kép rajzolódik ki a Jesse Eisenberg által játszott Lex Luthorról is, illetve a történetben elfoglalt helyéről (mintha az egészet ő irányítaná a háttérből). Megjelennek továbbá: Holly Hunter, Jeremy Irons, Amy Adams, Diane Lane.

A filmet jövő év tavaszán mutatják be Amerikában.