Negyedszer próbál megnősülni Jamie Vardy

Fotó: AFP

-

Szerdán tartja esküvőjét Jamie Vardy, az angol bajnok Leicester City labdarúgócsapatának csatára, az idény felfedezettje, aki negyedszerre próbálja elvenni feleségül menyasszonyát, Rebekah-t.


A pár már tavaly júniusban, majd idén kétszer is kitűzte a jeles nap dátumát, de az esküvőt mindháromszor le kellett mondani a játékos válogatottbeli kötelezettségei miatt. Vardy most is az Európa-bajnokságra készülő angol kerettel edz, de szerdára kimenőt kap, és valószínűleg az ausztrálok elleni, pénteki felkészülési meccset is kihagyja, bár azt mondja, szívesen játszana.

„Nem lesz nászút. Azt majd valamikor jövőre megtartjuk – közölte. – Csendes este lesz a szerdai. Persze remélem, hogy a vendégek jól mulatnak majd, de az én estém csendes lesz. Nincs megszabva, hogy meddig lehetek fenn, de profi labdarúgó vagyok, így tudom, hogyan kell viselkednem, és eleget fogok aludni ahhoz, hogy megfelelő állapotban térjek vissza a válogatotthoz.”


Leicester awards night with my beautiful fiancée lets see who will win #fingerscrossed @beckyvardy

Jamie Vardy (@vardy7) által közzétett fénykép,


Roy Hodgson szövetségi kapitány boldogan engedte el a 29 éves focistát a nagy napra. „Egyáltalán nem aggódom miatta. Tudom, hogy józanul fog viselkedni. Tudom, hogy nagyon szeretne bekerülni a Franciaországba utazó csapatba, ezért mindent meg is tesz. Ezért biztos vagyok abban, hogy amikor szombat reggel viszontlátom, jó állapotban lesz” – fogalmazott a szakember.

Vardy fantasztikus szezont produkált a Leicester színeiben, 24 góljával oroszlánrészt vállalt abban, hogy a csapat, története során először, bajnok lett. A formáját a válogatottban is kamatoztatta, Anglia legutóbbi három mérkőzésén eredményes volt. „Furcsa, de a meccseken nem igazán izgulok. Akkor biztosan izgulni fogok, ha az oltár előtt állva a menyasszonyom még nem tűnik fel” – mondta mosolyogva.


Vardy szárnyalt az idén


A csatár elárulta: még mindig alig hiszi el, ami vele történik, nevezetesen, hogy négy szezonnal ezelőtt még az ötödosztályban szerepelt, most pedig ő az angol foci egyik legnagyobb csillaga. A karrierjét a tervek szerint egy hollywoodi produkcióban is feldolgozzák, a film forgatása jövőre kezdődhet.